måndag 31 oktober 2011

Dåligt här

Förlåt alla ni som läser men har varit så otroligt dålig på att blogga nu. Men det blir nog bättre snart, då allt lugnar ner sej. Känns som om man har tusen saker i luften som man ska fånga och fixa.. Och snart är det dags för höstens första marknad och jag har så mycket att göra innan dess.. Hur ska jag hinna?
Har börjat på ett par vantar med eget mönster i märta-stina stickning men det går sakta. Har dock gjort 2 stycken disktrasor färdig. Har några som väntar på att få trådarna fästa så dom är inte riktigt färdig än. Men snart är dom det. Och då kommer dom upp på bild också...




söndag 23 oktober 2011

2 sjalar gjorda

Japp det är vad jag har hunnit gjort också. Och nu ska jag inte göra några sjlar på ett tag för jag har så många. Ska sälja bort några nu på marknader innan det tillverkas några fler.

Ska nog göra en lite så kallad inventering och se hur många jag har. Ska bli spännande.


lördag 22 oktober 2011

Inte glömt

Nä jag har inte glömt bort denna blogg. Utan jag har haft så mycket för mej här hemma så jag har helt enkelt inte haft tid och ork att uppdatera.

Men i morgon är det handarbetscafé. Ska bli riktigt kul + att brudarna från Umeå kommer ner. Blir riktigt skoj det tror jag. + att vi har Aloe veta som tema för denna gång.

Har även hittat min kamera som låg gömd i en låda =) har dock bara orka ta två kort på allt det jag har gjort färdigt men till veckan så ska jag förhoppningsvis ta lite mera kort.

Har även kommit underfund med att det är bara 14 dagar kvar innan det är dags för den första marknaden i år. Oj så mycket jag har att göra innan dess.. Hur ska man hinna allt? Ja det är frågan det.

Denna disktrasa har ialllafall fått blivit fotad som en liten fotomodell


tisdag 11 oktober 2011

Helgen

Hade en jättetrevlig helg. Dock blev det inga bilder då jag inte har hittat kameran... Vete tusan vars den är.
Lördagen var vi i flärke och köpte lite garn.. just det lite... 2 påsare blev det för mej =)
Söndagen spenderades i Umeå på stickcafé kom därifrån med 4 nystan. Var jättekul att få träffa både Kicki och Ritva igen. Dom planerar att komma ner den 23 på vårat handarbetscafé. Jättekul.

Men på vägen hem från Umeå började jag må riktigt dåligt. Hade haft huvudvärk både lördag och även söndag. Och på Söndagkväll brast det. Feber och frossa. Så måndagen spenderades faktiskt i sängen hela dagen till 13 tiden då spenderades resten av dagen liggandes i soffan med en filt.

Idag har jag minder feber men den är inte borta än. Ska krypa ner under filten i soffan nu har jag tänkt.

söndag 9 oktober 2011

Drar norrut i dag

Japp det ska jag göra. Ska fara upp till Umeå på ett handarbetscafé. Haha ja man är nog inte riktigt klok egentligen. Men roligt har man när man inte är riktigt klok iallafall. Igår var jag på en garnbutik också. Så lite fattigare i pengar blev man men mycket rikare i garn.Och kommer säkert komma hem med mera garn i dag eftersom en kvinna med en garnbutik skulle komma till stickcafét i dag. =)

onsdag 5 oktober 2011

sockar

Har ju varit så less på att sticka grytlappar och sjalar. Så nu har det blivit ett par sockar stickade. Nästa projket blir en disktrasa. Måste verkligen börja om jag ska ha några och sälja på marknader.

tisdag 4 oktober 2011

Tallin- resan

Förra veckan var jag och min bror + en gemensam kompis till Tallin. Och oj vilken bra resa det var. Kommer nog att bli en resa till våren också. Var riktigt skönt att få fara bort några dagar och lyxa till det med god mat och några drinkar på en vardag. Behövdes verkligen. Dock så har jag börjat bli lite förkyld nu. Hoppas det inte bryter ut till helgen då den är fullbokad med en massa roliga saker.

På fredag ska jag och en jobbarkompis käka god mat och se en film här hos mej.

Lördagen ska spenderas med ett gäng glada kvinnor på en garnbutik i flärke.

Och på söndag är det tänkt att jag och några fler ska dra upp till umeå på ett stickcafé med glada umebor. Där dom även komma ha garnförsäljning. Längtar verkligen till helgen.

Bjuder på några bilder från Tallin.