lördag 11 juni 2011

Host, host...

Usch vilken hemsk host jag har.. Och jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu när man har så mycket att göra.. Igår (fredag) var jag och lämnade kaninungar på djurmagasinet som dom skulle ha. Så nu är det mindre kaniner hemma igen. Fast väntar en kull om ca 3 veckor.

Och så har jag tagit hem Dolph och Stamp på bete här i några veckor. Lite sol och semester är mina två pojkar värda. Ska ta och måla där dom håller till annars så dom får det riktigt snygg när dom kommer hem till mor igen.

Idag har jag, mamma och pappa varit ner till Nordvik på öppet hus. Synd att det skulle vara så olidligt varmt bara. Pappa fick med sej getmeser och ett paket tunnbröd. Och jag och mamma fick med oss en hel drös med blommor hem. Har redan hunnit sätta ner det mest i jord. Har bara 7 som ska få komma ner i morgon.

Även min sjal i Crisp har blivit färdigt. Så nu är det slut på det garnet iallafall. Ja förutom dom 2 nystana jag ska få av mamma för att göra en poncho. Men dom räknas inte när jag inte har dom här hemma hos mej.



Dom småa kaninungarna som har fått flytta till djurmagasinet.



Stampe som har fått kommit hem till mej för några veckors semseter och bete



Och lilla Dolph så klart



och sjalen som är färdig.

2 kommentarer:

  1. Åh vilka söta små bollar till kaninungar :)
    Skönt för dom med lite semester :)
    Sjalen ble kanonfin, lila och svart går så bra ihop :)

    SvaraRadera
  2. å tackar.. Jo dom va så söta önskar man kunde behålla alla men man kan inte ha hur många som helst..
    Tack, gillar också den här sjalen tycker färgerna var så himla snygga tillsammans..

    SvaraRadera