onsdag 23 november 2011

En kort lugn stund

Ja det är precis vad jag har nu. Har varit fullt upp nu i 2 hela veckor och denna är inte bättre. I söndags hade vi öppet hus på bygdegården. Och det blev en succe som alla andra år. Och 2:a året i rad som jag stod och sålde lotter. Och kan säga att dom tog slut efter bara 2 timmar.. och det var ändå 500 lotter. Jättekul att så många uppskattar det ätbara lotteriet. Har några bilder på telefonen. Ska lägga in dom nästa vecka när det är lite lungare. Eller 2 dagar iallafall.

Denna vecka är det fullt upp också. Har bakat tunnbröd med mamma som vi ska sälja på Julmarknaden på Lördag på Bygdegården våran. Hoppas verkligen det kommer mycket folk. Vi kommer att ha öppet mellan kl 11-15. Tomten kommer på besök också. Han stannar hos oss mellan kl 11-14 för att vila på sin resa hem till Nordpolen.
Längtar tills på lördag.

Och på fredagen är det rikitgt fullt upp. Jobbar till kl 12. sen har vi möte i 2 timmar, så har man tur så kommer man i från jobbet kl 14.00. Då är det bara hem och duscha och fixa i ordning sej. Och packa bilen. Sen fara ner på bygdegården och ställa i ordning mitt eget bord för att sen åka och äta julbord. Men kommer nog inte vara där nå länge alls då man måste upp tidigt på Lördagen. Ja det blir stressigt, men förhoppningsvis en bra dag ändå.

Har även hunnit sticka lite. Några grytlappar som ska packas ner och även nån disktrasa som ska få följa med ner på fredag och kanske dom får en ny ägare på lördagen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar