onsdag 29 augusti 2012

Rullen bara växer

Har stickat som aldrig förr nu dom sista dagarna här.. Och oj så kul det är att sitta och sticka och se på tv samtidigt.. Har haft noll lust innan men nu är all lust tillbaka. Och jag bara njuter. Stickar på halsduks rullen som ska till Umeå så småningom även på en disktrasa och en typ poncho aktig sjal.. eller vad jag nu ska kalla den... Men nu är det rosa färdigt på halsduks rullen nu ska jag börja med allt restgarn jag har... Och jag har ingen aning om hur lång den är...

fredag 24 augusti 2012

Kool aid

Har färgat 2 härvor ull garn med Kool aid. En gul och en blå. Men är väl lite mer åt det turkosa hållet. Skulle kanske ha tagit en påse till. Men jag är riktigt nöjd faktiskt. Kommer så småningom att bli vantar skulle jag tro. Är lite sugen på att färga lite till. Få se i morgon om tid finns.
Sänt från min Nokiatelefon

tisdag 21 augusti 2012

Titta här en....

Den är färdig och gömd inför den kommande vinter. Men vad kalls dessa. Halskrage? Halsduk? Kommer inte på vad man brukar säga om dom. Kan bero på att jag är jättetrött nu. Gizmo ligger och sover. Ska väcka upp han nu så han får gå ut och pilla och sen ska vi sova. Men visst blev den bra. Gillar verkligen färgen. Rött och svart passar så bra ihop.

måndag 20 augusti 2012

Oj va tiden går

Hej och hå va tiden går. Valpen växer för varje dag. Har börjat få ro och insperation till att sticka lite nu igen. Har pysslat på som bara den.. Men nu ska det börja bli mer uppdaterat igen. Måste även få en semester från bloggarna och hemsidor och i princip hela datorn =)