fredag 22 juni 2012

Trevlig midsommar

Ja det är vad jag önskar er alla. Har själv gett tusan i att fira i år. Har istället börjat klyva ved i dag. Där jag stått i princip hela dagen och solat =) Tog en paus på eftermiddagen med att åka hem till mor och far för att ge alla djuren mat. Men sen höll jag på en sväng på kvälls sidan också. Men nu är jag ny duschad och tagit fram jordgubbarna som jag fick av mamma i dag. Så här ska det ätas gott =)

Snart kanske jag kommer igång med stickningen mera då veden väl blir färdig...

onsdag 13 juni 2012

Kool-Aid

Det är många som har frågat mej om kool-aid. Eftersom jag säljer dom. De kostar 11 kr påsen + frakten. Kan även ge er en hemside adress där det står hur man färgar med det. Blir väldigt fina och klara färger. Har dock inga bilder på hur garnet ser ut efter att man färgat det. Men ska ta mej i kragen och färga lite själv någon dag. Lämna en kommentar med er hotmail eller där jag kan nå er om ni är intresserad av några påsare. Eller så kan ni skicka ett mail till mej på hedin999@hotmail.com


onsdag 6 juni 2012

Full rulle

Här har det varit full rulle hela tiden, tiden för att blogga har inte riktigt funnits där. Men nu gör jag ett försök. Har kommit en bra bit längre på halsduks rullen. Men hittills denna vecka har stickningen legat nere lite. Har fullt upp med djuren, veden, gräsmattor som ska klippas och blomrabbatter som ska fixas och inte att glömma det där så kallade jobbet man är på jämt.. Men jag älskar sommaren även fast jag i princip inte är ledig någon gång. Imorgon är planen att åka ner till Nordviksskolan som har öppet hus och köpa lite plant om det är hyfsat bra väder. Sen blir det att åka ner och fika på bygdegården och fira nationaldagen=)
Önskar er en trevlig nationaldag.