lördag 24 mars 2012

Halsduk

Min kära mor har nu också börjat på att göra en bit av milahalsduken dom gör uppe i Umeå. Och som bilden visar så blir den väldigt färgglad och vacker. Själv har jag tagit en paus i halsduksstickande och stickar på en disktrasa till mej själv. Dröjer nog inte länge nu förrän den är klar.
Sänt från min Nokiatelefon

måndag 19 mars 2012

Min älskade

Det här kortet tog jag igår söndag när jag var ute å bar in lite ved. Är hon inte vacker? Vad skulle livet vara utan henne. Tycker själv inte att det syns att denna dam fyller 10 år i år.
Sänt från min Nokiatelefon

lördag 17 mars 2012

Halsduken

Har ingen aning hur lång den är men har gjort 2 färger på den nu. Känns bra att jag har kommit en bit. Var det förresten någon som såg på nyhetsmorgon i onsdag? Då var Kicki och Ritva med och berättade om halsduken som ska slå rekord. Den ska juh som sagt bli 1 mil lång. Jättekul var det att se dom iallafall på tvn. Annars kan man alltid gå in och kika i efterhand på internet, det gjorde jag.
Nu ska jag göra en disktrasa åt mej själv, kommer bli en lite fuling då jag ska sticka upp lite rester som blivit över när jag har gjort disktrasor. Bild kommer på den när den är färdig =) Min början på halsduks delen...

torsdag 8 mars 2012

Handledsvärmare

Ett par är född. Har sålt så många så jag har nästan inga kvar nästa gång jag åker på en marknad. Nog för att det dröjer ett tag skulle jag tro men man kan aldrig vara riktigt 100. Har även fortsatt på mila halsduken. Den har blivit en bit nu. Vet inte riktigt vad nästa projekt ska bli. Får fortsätta på halsduken och fundera ett tag.

onsdag 7 mars 2012

Bok nr 4

Nu är bok nr 4 utläst.
Den heter Bindande bevis av Laurie Breton. Den innehåller det mesta bla spänning och romantik. Får ni tillfälle så läs den.
Nu är det snart dags för Halv åtta hos mej. Ska se på det med en cider och halsduks stickningen har jag tänkt.

söndag 4 mars 2012

Hemlig överraskning

Ja det är precis vad jag har.. Ska berätta om ett tag om det går som jag vill...

Vad som annars har hänt här under veckan som har gått? Har stickat en bra bit på min del av halsduken. Tänker inte berätta hur långt. Ska bli en överraskning för dom i umeå när jag kommer upp med den.

Var i går och hämtade hem en ny kanin. Han är helt underbar. Ska ställa ut han mest troligt i April. Har nu några kaniner, törs nog inte räkna hur många =) Ska försöka ta kort på snyggingen i morgon.

Men tillbaka till stickningen. Jag har inte bara stuckit på halsduken, har faktiskt gjort färdigt ett par sockar jag har hållit på ett bra tag med.