onsdag 30 mars 2011

Skruvsockorna

Detta är mitt första par skruvsockar. Är inte nöjd alls med dom, då dom fick på tok för lite "skruv". Men garnet är otroligt lättstickat, har börjat på ett nytt par som blir mer skruvat men dom tar tid att sticka. Har så mycket annat roligt på gång.. Och jag som aldrig brukar ha 2 stickningar på gång har nu 3 på gång. Förstår inte vad som har hänt med mej =)
Nä om man ska ta och fortsätta elda så man får upp lite värme i huset innan det är dags att fara och jobba. Måste även duscha och göra en matdosa.




lördag 26 mars 2011

Utgång igår

Igår var jag och min svägerska ut. Och oj så roligt vi hade det. Dansade så vi var helt slut. Så i dag har man varit trött och seg sitter nu och ser en film och ska försöka ta tag i stickningen om en liten stund.

tisdag 22 mars 2011

Fäst trådar på sjalen

Finns det något tråkigare att göra än och fästa trådarna.. Som tur är så gör jag alltid det så fort jag har stickat färdigt något för annars vet jag att det bara kommer att bli liggandes. Och nu har jag fäst färdigt trådarna på den här sjalen. Blev ganska nöjd faktiskt över den om jag får säga det själv.
Nu ska jag börja på ett par handledsvärmare har jag tänkt innan det är dags att fara på jobbet och jobba natt.

Bilderna blev inte så jättebra men det är svårt å knäppa bra bilder tycker jag. Skulle nog ha haft en mycket bättre kamera också. Någon som har ett tips på hur man kan knäppa så man får bättre kort?


fredag 18 mars 2011

Kastrering

Idag har min lilla katt pojke fått varit till farbror doktor och blivit kastrerad. Oj så jag led med han när vi åkte in. Så hemskt å höra han mjaua som han gjorde. Var flera gånger på väg att vända hem, men det är för hans och mitt eget bästa att han fick bli det + öronmärkt. Ifall att han skulle få för sej att gå vilse till sommaren. Medans han var i stan så städade jag huset och torkade golven, vilket behövdes då man har en hund som är duktig på att skita ner sej.. Förstår inte hur hon lyckas som ibland faktiskt. Har dock inte blivit så mycket stickat för mej i dag. Eller jo har gjort klart ett par handledsvärmare till. Ska bara ta kort på de, så ska ni få se.

Nu sitter jag och ser på Lara Croft-tomb raider och ska sticka några varv på skruv sockarna. Tror dom har något annat namn men vet inte vad.

Men bara för att ni ska få en bild i dag också så ska ni få se en sjal jag gjorde för ett bra tag sen. Dock är det en liten dålig bild så jag hoppas ni har överseende för det.

måndag 14 mars 2011

Handledsvärmare

Dessa gillar jag.. tycker själv att dom blev väldigt fina. Undrar om man ska ta dom själv eller om man ska sälja dom.. En väldigt bra fråga.. En av de första handledsvärmarna jag har gjort.
Just nu sitter jag och ser på ullared. Var dit våren 2010 med mamma och vilken upplevels det var. Ska dit till hösten också och hoppas då kunna göra några fynd med en kompis



lördag 12 mars 2011

Mössor

Har gjort en rensning och sorterat i alla mina kartonger och tagit lite kort. Även skrivit upp allt som jag har så jag vet vad jag behöver göra mer av innan det bär av på en massa marknader. Längtar på ett vis till hösten och vintern till alla marknader men först av allt längtar jag till våren och sommaren. Även efter en hög med urgulliga kaninungar. Solen som värmer och det gröna gräset. Blommor som blommar + att kunna vara ute en hel dag utan att behöva frysa om någon kroppsdel.

Det här är några mössor som har blivit gjorda och som jag har haft till försäljning. Har en mörkblå själv som jag har när jag är ute och pysslar på. Varm och go är den.

torsdag 10 mars 2011

Va kul

Va kul att det är så många som läser min blogg. Jag hoppas ni tycker den är ganska kul eller intressant. Stickning rullar på sakta men säkert. Blir så dom här veckorna när jag jobbar eftermiddags. Man hinner inte sticka så mycket innan man ska fara på jobbet för man ska hinna göra mat och en massa annat. Men några varv blir det allt.

söndag 6 mars 2011

Mera sockar

Fick en beställning för någon vecka sedan på ett par gråa ullsockar. Och nu är dom färdiga. Blev ganska bra tycker jag. ville inte ha dem helgrå då jag tycker det är så otroligt tråkigt. Därför fick det bli 3 mörkgråa ränder.
Vad tycker ni om dem?

onsdag 2 mars 2011

Garnerna

Köpte en hel del garn i lördags då vi var på en utflykt. Men oj så vackra garner det fanns där hade velat ta med mej hela affären hem. Men det fanns det inte pengar till. Men dessa vackra garner fick följa med mej hem.